الگوریتم پاندا گوگل | هر آنچه که باید در مورد الگوریتم Panda در سئو بدانید

الگوریتم پاندا گوگل

پاندا، نام رسمی یکی از الگوریتم های گوگل برای سئو است که برای مقابله با محتوای کوتاه و بی‌کیفیت ایجاد شده است.
الگوریتم Panda برای اولین بار در فوریه سال 2011 به عنوان بخشی از تلاش گوگل برای حذف تاکتیک های سئو کلاه سیاه و هرزنامه های وب سایت ها راه اندازی شد.

آن زمان سایت‌های اسپم به ‌شدت در اینترنت رواج داشتند و کاربران را به سمت تبلیغات زیاد هدایت می‌کردند ، همین کار باعث شد که مسئولان گوگل به فکر راه‌حلی باشند تا کاربران ، سایت‌های باکیفیت و مناسب را در نتایج جستجو مشاهده کنند. با راه اندازی و بروزرسانی‌های پاندا ، کیفیت نتایج جستجو گوگل به طور قابل توجهی بهبود یافت.

بنابراین الگوریتم گوگل پاندا در خدمت بهبود تجربه کاربری برترین موتور جستجوی دنیا قرار گرفت. اگر کیفیت نتیجه های ارگانیک گوگل رو به پیشرفت باشد ، کاربران به تبلیغات اینترنتی در موتور جستجو یا وب سایت های تبلیغ دهنده، اعتماد بیشتری خواهند کرد.

کارکرد الگوریتم گوگل

پاندا چگونه کار می کند؟

تشخیص محتوای کم عمق و وب سایت های با کیفیت پایین ممکن است برای کاربر آسان باشد ، اما برای موتورهای جستجو فرآیند بسیار دشواری است ، به خصوص در وب سایت های گسترده و متنوع. آمیت سینگال (معاون جستجو در گوگل) ، به مجله Wired گفت که برای حل این مشکل، نیاز به فرآیندهای علمی و ریاضی است.

سپس محققان گوگل مجموعه‌ای دقیق از سوالات برای آزمایش‌کنندگان وب‌سایت ابداع کردند تا مجموعه‌ای از دامنه‌ها را بررسی کنند. از این پرسش‌ها و بررسی‌ها ، تیم Google مجموعه‌ای از سیگنال‌های رتبه‌بندی را ابداع کرد (الگوریتم پاندا) که تعریف محتوایی با کیفیت پایین را تشکیل می‌دهد.

گوگل به طوردائم معیارهایی را که برای تعیین ارزش یک وب‌سایت استفاده می‌کند، تغییر می‌دهد و ارتقا می دهد. این کار به گوگل امکان می‌دهد از محتوای خوب و بد در نظر گرفته شود و همیشه تجربه کاربری عالی را ارائه دهد.

چرا گوگل اسم این الگوریتم را پاندا نامیده است ؟

آمیت سیگنال معاون ارشد سابق شرکت گوگل که یکی از روئسا بخش گوگل بوده توضیح داده است که ، نام این الگوریتم برگرفته از مهندس گوگل بنام ناونیت پاندا می باشد. ناونیت از ژانویه 2007 یک مهندس نرم افزار در شرکت گوگل بوده و بر روی بهبود کیفیت و تجربه کاربر از جستجو ، هدف کاربر از جستجو ، و غیره فعالیت می‌کرد.

پاندا چه چیزی را مورد هدف قرار خواهد داد؟

به روز رسانی Google Panda وب سایت هایی را با موارد زیر هدف قرار می دهد:

1. محتوای «نازک»

در وب سایت هایی که محتوای باکیفیت در بسیاری از صفحات خود ندارند و مطالب ارزشمند و کاربردی را ارائه نمی‌کنند. این می‌تواند به معنای صفحاتی با چند جمله یا صفحاتی با تعداد زیادی از کلمات باشد. املا و دستور زبان نیز بسیار مهم می باشد.

2. محتوای تکراری

اگر حجم بالایی از محتوای تکراری وجود داشته باشد ، صفحاتی با محتوای بسیار مشابه یا دقیقاً یکسان ممکن است سیگنالی از دستکاری های موتور جستجو باشد. در گذشته ، وب سایت ها ممکن است صفحات تکراری را امتحان کرده باشند که یک کلمه کلیدی خاص را هدف قرار داده اند تا شانس خود را برای رتبه بندی برای این عبارت افزایش دهند.
– تبلیغات بیش از حد در محل صفحاتی که دارای تبلیغات هستند ، تجربه کاربر را به خطر می اندازند.

نکاتی مهم راجب الگوریتم گوگل پاندا

پاندا پنالتی نیست

در حالی که یقینا مواردی از کاهش شدید رتبه بندی اکثر وب سایت ها در نتیجه به روز رسانی پاندا وجود داشته است، این الگوریتم جریمه نیست. هنوز هم امکان دارد سایت هایی که توسط پاندا مورد هدف قرار می گیرند در مجموع رتبه خوبی داشته باشند. این به این دلیل می باشد که به جای کاهش ارزش دامنه‌های دارای محتوای هرزنامه ، به سادگی صفحات جداگانه را به سمت پایین آوردن موقعیت SERP کاهش می‌دهد.

الگوریتم panda

چطور می توانیم از تاثیر منفی این الگوریتم بر روی سایت خود جلوگیری کنیم ؟

جلوگیری از تأثیر منفی Google Panda بر سایت خود در حقیقت کار بسیار ساده ای است. بهترین روش برای بهبود سئو سایت خود این است که محتواهایی با کیفیت بالا و منحصر به فرد تولید کنید.
کسب و کارهای دیجیتال همیشه در حال تلاش برای ایجاد کمپینی می باشند که اولویت های الگوریتم گوگل را رعایت کنند. از استراتژی های محتوا ، تا ساخت وب سایت فنی و همچنین تعدادی از ملاحظات وجود دارد که باید در نظر داشت.

1. صفحه باید اطلاعات و راه حل داده شده را در اختیار کاربر قرار دهد

اگر اینطور نیست ، محتوا ، طراحی یا ویژگی‌های صفحه کاملاً مناسب نیستند. این باعث دور شدن افراد از سایت می شود و باعث افزایش نرخ پرش ، تجربه کاربری ضعیف و در نهایت کاهش دید می شود.

2. یک سایت باید دارای پیوندها و لینک های خارجی قوی به عنوان مرجع باشد

یکی از روش هایی که می‌توانید به موتورهای جستجو نمایش دهید که اطلاعات مورد اعتماد را در یک منبع اطلاعاتی با کیفیت بالا جمع‌آوری کرده‌اید ، ارجاع دادن به آن منبع ها است. اگر Google بتواند ببیند که شما در تلاش هستید تا اطلاعات خوب و دقیق را به کاربر خود ارائه دهید، پی می برد که شما یک متصدی محتوای مسئولیت پذیر هستید و همچنین به شما پاداش خواهد داد.

این پیوندها همچنین می توانند به موتورهای جستجو این امکان را بدهند تا بین سایت شما و سایت های با کیفیت بالا و مرتبط با موضوع های ارجاع شده ارتباط برقرار کنند.

3.بک لینک ها بسیار مهم و ضروری هستند

ساختن یک بک لینک عالی ( مجموعه ای از وب سایت های معتبر با لینک هایی که به سایت شما اشاره می کنند) قسمتی مهم و ضروری از هر استراتژی سئو است.

پاندا نقش مهمی در این امر ایفا خواهد کرد و از پیج هایی که تعداد زیادی منابع خارجی به آن لینک می‌دهند، از صفحاتی که محتوای مربوطه را به آن با دید مثبت ذکر می‌کنند، ترجیح می‌دهد. این بک لینک های مثبت و مرتبط اثبات می کند که شما یک منبع هستید و دیگران شما را اینطور می شناسند.

4.پاندا نظرات شما را می خواند و در نظر می گیرد.

اگر خدمات یا کسب و کاری دارید که می‌تواند توسط منبع های تأیید شده مورد بررسی قرار بگیرند، اطمینان حاصل کنید که به کاربران فرصت ارزیابی آن را در سایت خود ارائه می‌دهید. رتبه‌ بندی‌هایی که در قالبی هستند که Google می‌تواند درک کند، به موتور جستجو کمک می‌کند کیفیت خدمات شما و در نتیجه تجربه کاربری وب سایتتان را تشخیص دهد.

عواملی که الگوریتم پاندای گوگل به آنها توجه می کند:

– استفاده کردن از کلمات کلیدی غیر مربوط با موضوع اصلی.
– کلمات کلیدی و محتوایی که به کاربران کمک خاصی نمی کند.
– محتوایی بیش از حد شبیه یعنی چند پست با موضوعاتی مشابه.
– صفحاتی با استفاده از محتواهای اسپم و هرزنامه.
– نظرات هرزنامه یا نظراتی که در آن کاربران بدون دلیل با یکدیگر بحث می کنند.
– صفحات با تبلیغات زیاد یا لینک های خروجی زیاد و نامرتبط.
– عدم استفاده درست از گرامر زبان.
– تعداد زیادی لینک های خراب و نادرست (صفحات 404)

هدف اصلی آپدیت گوگل پاندا چیست ؟

آپدیت پاندا مانند آپدیت پنگوئن یکی از مهم ترین آپدیت های گوگل شناخته شده است که تاثیر آن در رتبه بندی وب سایت ها بسیار زیاد است. هدف اولیه آپدیت پاندا بهبود نتایج جستجو با فیلتر کردن سایت‌های غیراستاندارد می باشد.

اگر سایت من تحت تأثیر آپدیت پاندا قرار گرفت ، چه کاری انجام دهم ؟

این سوال به دفعات زیادی در انجمن های سئو مطرح شده است. پاسخ بسیار ساده می باشد، سئوکاران باید وب سایت هایی را طراحی کنند که به کاربران ارزش افزوده ارائه دهند.

این شامل محتواهایی با کیفیت بالا و منحصر به فرد می باشد. از طرفی دیگر، صاحبان سایت باید مراقب باشند که کدام سایت ها به صفحه اصلی شما لینک می دهند. از آنجایی که پاندا اکنون بخش از الگوریتم اصلی گوگل است، بسیار سخت است که بگوییم افت رتبه با اینکه خدمات سئو انجام میشود به دلیل این آپدیت است یا عوامل دیگری را شامل می شود.

سئو پین

اشتراک گذاری:

آخرین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

سئو پین
Scan the code
Call Now Button